![]() |
| Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta |
![]() |
| Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta |
![]() |
| Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta |
![]() |
| Pestosta kaunista kuvaa |
![]() |
| Kevät tulee brunssille |
![]() |
| Leivonnassani juuritaikinaleipää |
![]() |
| Ja tällaisen leivän leivoin |
![]() |
| Jälkiruoan hehkua |
![]() |
| Brunssi kasaantuu, toki Amerikan pannarit kuuluvat tähän |
![]() |
| Ruokakuvauskurssilla, tärkeä valaistus! |
![]() |
| Tekemäni ja kuvaamani Mimosa |
Tässä vielä helppo resepti Mimosalle. Drinkki on keksitty 1925 Ritz-hotellissa Ranskassa. Sopii hyvin brunssille ja keväisiin juhliin. Tämä oli ruokakuvauskurssin kotitalousopettaja Anne Ponkkosen keräämän menuun ihana aloitus.
yksi lasillinen:
4 cl apppelsiinimehua
8 cl kuohuviiniä
Kaada kuohuviinilasiin ensin appelsiinimehua ja täytä lasi kuohuviinillä. Jos kuvaat annoksen, tee se välittömästi, jotta väri on vielä raikas ja hiilihapot mukana.











Ei kommentteja:
Lähetä kommentti