Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta |
Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta |
Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta |
Pestosta kaunista kuvaa |
Kevät tulee brunssille |
Leivonnassani juuritaikinaleipää |
Ja tällaisen leivän leivoin |
Jälkiruoan hehkua |
Brunssi kasaantuu, toki Amerikan pannarit kuuluvat tähän |
Ruokakuvauskurssilla, tärkeä valaistus! |
Tekemäni ja kuvaamani Mimosa |
Tässä vielä helppo resepti Mimosalle. Drinkki on keksitty 1925 Ritz-hotellissa Ranskassa. Sopii hyvin brunssille ja keväisiin juhliin. Tämä oli ruokakuvauskurssin kotitalousopettaja Anne Ponkkosen keräämän menuun ihana aloitus.
yksi lasillinen:
4 cl apppelsiinimehua
8 cl kuohuviiniä
Kaada kuohuviinilasiin ensin appelsiinimehua ja täytä lasi kuohuviinillä. Jos kuvaat annoksen, tee se välittömästi, jotta väri on vielä raikas ja hiilihapot mukana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti