|  | 
| Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta | 
|  | 
| Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta | 
|  | 
| Ruokakuvauskurssin raaka-ainekuvausta | 
|  | 
| Pestosta kaunista kuvaa | 
|  | 
| Kevät tulee brunssille | 
|  | 
| Leivonnassani juuritaikinaleipää | 
|  | 
| Ja tällaisen leivän leivoin | 
|  | 
| Jälkiruoan hehkua | 
|  | 
| Brunssi kasaantuu, toki Amerikan pannarit kuuluvat tähän | 
|  | 
| Ruokakuvauskurssilla, tärkeä valaistus! | 
|  | 
| Tekemäni ja kuvaamani Mimosa | 
Tässä vielä helppo resepti Mimosalle. Drinkki on keksitty 1925 Ritz-hotellissa Ranskassa. Sopii hyvin brunssille ja keväisiin juhliin. Tämä oli ruokakuvauskurssin kotitalousopettaja Anne Ponkkosen keräämän menuun ihana aloitus.
yksi lasillinen:
4 cl apppelsiinimehua
8 cl kuohuviiniä
Kaada kuohuviinilasiin ensin appelsiinimehua ja täytä lasi kuohuviinillä. Jos kuvaat annoksen, tee se välittömästi, jotta väri on vielä raikas ja hiilihapot mukana.
 
 
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti