keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

15.3. Juustopöytä -herkuttelijoiden kokous Valiolla

Pitkään kypsytettyjä Valio Juhlajuustoja
Olen kuulunut Juustopöytä ry:hyn muutaman vuoden, kiitos kutsusta Sanna Aution. Yhdistykseen kutsutaan jäsenet - mukaan pääsee kahden suosittelijan voimalla. Yhdistys on toiminut v. 1978 asti, mukana toiminnassa on edelleen mm. kauppaneuvos Satu Tiivola. Tapaamisia on lähes joka kuukausi. Moniin mielenkiintoisiin kohteisiin olen jo päässyt tutustumaan.

Toki parasta antia näinkin sosiaaliselle ihmiselle kuin olen, ovat ihmiset itse!   Nyt haluan esitellä blogissani Juustopöytää, koska vuosikokouksessa minut valittiin uuteen tulevaan Juustopöytä Ry:n hallitukseen. Uskoisin, että jatkossakin tänne Makujen Päiväkirja -blogiini kerron kuulumisia toiminnasta.
Juustopöytä Ry:n vuosikokous 2016
Juustopöytä Ry:n vuosikokous 2016

 


































Vuosikokouksen lisäksi Valion markkinointijohtaja Hanna Hiekkamies esitteli kiinnostavia asioita pitkään kypsytetyistä juustoista, esim. Juhla Cheddar, joka on kuin viini ja vaatii pitkän kypsymisaikansa! Hanna kertoi myös SoMe-juttuja, esim. #Valiojengistä ja #Aura-faneista.


Valio Hanna Hiekkamies
Hanna Hiekkamies esittelee Valion pitkään kypsytettyjä juustoja Keisarinnaa ja Juhlaa.
Juustopöytä, hallituksesta erovuorossa olevia jäseniä
Hallituksesta erovuorossa olevia jäseniä, kunniakkaat 6 v. takana professori Päivi Palojoella, yrittäjä Outi-Kolattu Tolvella ja Tiina Lehtosaarella. Kukittamassa Juustopöydän sihteeri Arja Porvali.
Hallituksesta erovuorossa olevia jäseniä. Heitä muistaa Juustopöytä Ry puheenjohtaja Ruokakulttuuriasiamies Anni-Mari Syväniemi.
Valion juustot
Illallinen Valiolla,  kauniisti juustoilla!
Valio
Tästä salaatista ei jäänyt nälkä, eikä puuttunut silmäniloa!


Juustopöytä ry
Komia on jälkiruoka: Valion iso pyöreä Aura-juusto!
 

 
 


 

Ei kommentteja: