Passion-pashaleivokset Arja Elina Leipoo & Kokkaa -blogi, Myllyn Paras |
”Käy katsomassa
tämän jutun Pasha-passionleivosten resepti linkki Myllyn Paras blogistani: Pasha-Passionleivokset
Passion-raikastaa-pashan-leivo-makoisia-pasha-passionleivoksia”Tällä kertaa vuorossa oli suunnitella ja tehdä juttu pääsiäiseksi Myllyn Paras -uutuustuotteelle Pyöreälle Kauramurotaikinalle. Kun lähden ideoimaan uutta reseptiä, pyrin siihen, että samaa reseptiä ei ole tehty minnekään aiemmin. Google on tässä hyvänä apuna. Kotitalousopettajan koulutuksella ja ammattiylpeydellä halua luoda uutta. Useimmiten pyrin välttämään turhia epäterveellisyyksiä, makunautintoa ja ruoan ulkonäköä unohtamatta.
Passion-pashaleivospohjat ja raaka-aineita, Arja Elina Leipoo & Kokkaa -blogiin |
Välillä törmään siihen, että joku on ykskaks muotia, kuten nyt tämän pääsiäisen alla olen huomannut; muutkin ovat löytäneet passionin! Itse löysin sen joulun Vietnamin matkalla. Passion kun oli ihanan raikasta tuoreena aamupalalla, jälkiruokana ja mehuissa. Passion on sikäli mainio hedelmä, että se todellakin raikastaa pashan. Niinpä sitruunaa tai kuivattuja hedelmäpaloja ei tarvita. Vanilja riittää tässä mainiosti mausteeksi.
herkulliset Passionit |
Ennen kuin teen uuden reseptin, suunnittelun jälkeen testaan sitä kertaalleen, miten syntyisi paras mahdollinen tulos. Vasta toisella kertaa toteutan reseptin niin, että se kuvataan.
Tekovaiheiden kuvausta: pashan raaka-aineita |
Blogia tehtäessä homma on erilaista kuin on ollut esim. Myllyn Paras -reseptejä tehdessäni, sillä blogiin myös työvaiheet kuvataan. Tärkeää on osaamiseni kirjoittaa työvaiheet tarkasti ja oikeassa järjestyksessä niin, että lukija osaa tehdä itse saman - taustalla yli 1000 reseptin kokemukseni.
Pashaleivoksiin pieni suklaamuna kätkeytyy kohta pashan alle! |
Hurmaavat pienet pääsiäismuna-koristeet |
Blogityyppinen työskentely perustuu kuitenkin yleensä itse otettuihin mielenkiintoisiin ja ennen kaikkea herkullisiin juuri hetkessä otettuihin kuviin. Mikä sen hienompaa kuin tallentaa ihania raaka-aineita tai kauniita työvälineitä ja tekemisen tunnelmia kuviin. Visuaalisuus on ollut aina tärkeää, mutta nyt blogatessani se pääsee esille paremmin. Kunhan blogipohjat vielä toimisivat niin, että kuvat asettuvat, kuten silmä näkee kauniina. Siihen ihan en ole vielä päässyt...
Hyvää Pääsiäistä! |
1 kommentti:
Ihan totta, kuvat työvaiheista on havainnollistavia ja luo selkeämmän kuvan reseptiikasta! Toisaalta mun mielestä näyttävät kuvat (värit, valo, asettelu, yksityiskohdat..) jää mieleen ja sellaiseen blogiin palaa mielellään, ja ehkä herkemminkin, uudelleen. Itselle tekstien kirjoittaminen on ehkä haastavinta, onneksi se ei taida olla ruokablogeissa (toki reseptiikkaa lukuunottamatta) se kaikista tärkein :D Mielenkiintoisia pointteja otit kyllä esille! :)
Ihanaa kevään jatkoa!
Lähetä kommentti