Haluan kertoa paikasta täällä blogissa, koska paikkaa ja maistuvaa ruokaa ei voi olla ihastelematta. Toki menu tuntui pysyvän melko samanlaisena koko kauden, maistuva kalapöytä alkuun ja mehukas pihvi päälle, täyteläistä jälkiruokaa unohtamatta. Toisaalta sama ruokalista helmi- ja huhtikuussa ei haitannut, koska tämän useammin en sentään ole paikassa ruokaillut.
Pihvipirtti, Levi |
Maistuva kalapöytä |
Legendaarinen Pihvipirtin Lapin kalapöytä jaksoi ihastuttaa monipuolisella annillaan, mätiherkuista simpukoihin ja nieriä- & lohiherkkuihin eri muodoissaan. Oikeastaan vatsansa olisi saanut hyvinkin kylläiseksi pelkällä kalapöydällä. Varsinkin, jos olisi täydentänyt kalalautasta maistuvilla Lapin puikulaperunoilla.
Pihvipirtin Lapin kalapöytä, mätejä ja pikkukaloja |
Lapin kalapöydän pallasta, savulohta ja graavia nieriää |
Pihvipirtin kalapöydän simpukoita ja rapuja |
Poropihvi ja uuniperuna |
Kantarellikastiketta, Kuusenkerkkä-riistakastiketta ja Pippurikastiketta |
Montecillo Gran Reserva Rioja-punaviini oli mainio poronsisäfileen kanssa. |
Pihvipirtin keittiönäkymiä |
Jälkiruokana karpalot ja valkosuklaata ja vatsa on ihmeissään! Ja minä olin ihmeissäni ananaskirsikasta, mitä se teki Lapissa...olisin itse stailannut annoksen päälle päälle pari kolme karpaloa!
Karpalot ja valkosuklaa..., vatsa täyttyy! |
Kiitos Lappi, Levi ja Pihvipirtti!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti