maanantai 8. helmikuuta 2016

8.2. Blini Boston Huomenta Suomen aamussa

Tänään Maikkarin aamussa Huomenta Suomessa leivottiin Jesse Kamraksen kanssa Blini-Boston. Fuusioreseptistä löytyy hiivaleivän rakenne, Bostonpullan muoto ja blinien makumaailma. Leipä tehtiin juuritaikinaan, jossa käytettiin Myllyn Paras Tattarijauhoja ja hapanta nestettä kuten blinejä tehtäessä.

Tässä linkki Makuja-ohjelmaan Huomenta Suomi Makuja Blini-Boston, Katsomo

Kätevintä on leipoa Blini-Boston torvelliseen irtopohjavuokaan, jolloin leipä kypsyy parhaiten.  Blini-Boston on mehevää syötävää talvikeleille, päälle vielä sipaisu mätiä ja nam!


Tästä reseptiin: http://makujenpaivakirja.blogspot.fi/p/reseptit.html



Tämän Blini-Bostonin leipoi Arja Elina Laine   
 MTV Huomenta Suomessa Myllyn Paras Oy:lle, kuva: Myllyn Paras Oy

Ei kommentteja: