keskiviikko 10. helmikuuta 2016

10.2. HuSu Pinkit Mokkapalat täysjyväjauhoihin


Pinkit Mokkapalat täysjyväjauhoihin


Tässä mokkapalat on leivottu täysjyvävehnäjauhoihin eli grahamjauhoihin ilman valkoisia jauhoja.   Mukana on mehevyyttä antamassa tummaa suklaata ja punajuuri-perunasosetta, mokan maun tuo vahva kahvi taikinassa.

Nämä Pinkit Mokkapalat leipoi Arja Elina Laine   
 MTV Huomenta Suomessa Myllyn Paras Oy:lle, kuva: Myllyn Paras Oy
Pinkkikuorrutus pinnalle syntyy luonnollisesti punajuurimehun avulla. Ole varovainen mehun annostelun kanssa, ettei leivoksista tule liian voimakkaan värisiä. Mikäli mehua ei ole, voit värjätä kuorrutetta myös 1-2 rkl:lla punajuurisosetta, jota käytit taikinaan tai raastaa punajuurta ja keittää raastetta tilkassa vettä, jolloin saat siivilöityä 2 rkl punaista mehua.

Katso Myllyn Parhaalle ja Huomenta Suomen Makuja -osuuteen tekemäni resepti Makujen päiväkirjan "Reseptit" -sivulta.


Ei kommentteja: